AJÁNLATKÉRÉS Kérhet azonnali ajánlatot az ürlap kitöltésével. Minden kéréstegyénileg és személyreszabottan kezelünk. KÉREM
Keverőpultok bérlése. Minőségi és egyszerű pultok a teljesség igénye nélkül.
Soundcraft EPM6
információ: Angol keveröpult. 6db mikrofon és 2db sztereó csatornával rendelkezik. 2db auxal gyártják.
bérleti díj:4000HUF+Áfa/nap
 
Soundcraft MFX8
információ: 8db mikrofon és 2db szereo csatornával rendelkezik. A 2db aux-on kivül egy Lexicon effektel szerelt effekt sín is található rajta.
bérleti díj:5000HUF+Áfa/nap
 
Midas Venice F32
információ: Az angol Midas cég terméke. Kötünő hangminöség könnyü kezelhetöség. 24db mono 4db sztereo csatorna található rajta. A könnyü kezelés érdekében 4db különálló gruppba választhatjuk be a csatornákat. A keverőn 6db aux található, amelyeket használhatjuk pre és post utként is. A jó hangminöségről csatornánként 4 sávos EQ gondoskodik a középsö két sávban teljes parametriával. Firewire portonkeresztül számítógépre sávonként lehet felvételt készíteni.
bérleti díj:15000HUF+Áfa/nap
 
Klark Teknik DN 360 30 band EQ
információ: Ma a világon legjobban ismert és elismert EQ. Legkedveltebb front EQ de aki teheti monitorben is ezt használja.
bérleti díj:3000HUF+Áfa/nap
 
klark Teknik DN 540 Quad compressor
információ: Ez a compressor a híres Klark Teknik cég terméke! A Világ bármely táján ismerik, és szeretettel használják! Az angol cég neve egyet jelent a megbízhatósággal és a min?séggel.
bérleti díj:3000HUF+Áfa/nap
 
Tascam CD-500B
információ: A Tascam a professzionális hangtecnikai eszközöket csártó japán Teac cégcsoport tagja. A név egyet jelent a japán precizitással. A CD-500B egy 1U magas profeszionális CD bejátszó, amely előlapján egy nagyméretű, jól olvasható kijelző, nagyméretű strapabíró transport gombok, valamint tálca nélküli CD mechanika kapott helyet. A zavartalan lejátszásról a 20 mp-es elöreolvasás gondoskodik így bármilyen rázkódás esetén stabilan szól tovább a zene. A hátlapján a CD bejátszóktól megszokott aszimetrikus rca csatlakozókon túl szimetrikus XLR és digitális XLR kimenetekkel is rendelkezik. Ha valaki professzionális CD-vel szeretne dolgozni akkor Tascam CD-500B.
bérleti díj:3000HUF+Áfa/nap
 
TC Electronic M3000
információ: A TC Electronic egyik legjobb effektje. Ára miatt föként studiókban és filmes utómunkára ajánlják. Mobil hangosításban és koncerteken is nagyon szeretik, minden külföldi és hazai riderben elfogadott. Az M 3000 legendás reverb szimultán két effektet tudunk egyszerre futatni. A legjobb hangú legváltozatosabb és könnyen használható professzionális reverb-eket nyújt minden felhasználási területen.
bérleti díj:6000HUF+Áfa/nap
 
Yamaha SPX2000
információ: A Yamaha cég professzionális multieffektje.
bérleti díj:4000HUF+Áfa/nap